Palautteita

Jos haluat lähettää meille palautetta keikastamme, voit jättää kokemuksesi meille viestinä suoraan sivun alalaidassa olevan vastauslaatikon kautta.

24 kommenttia artikkeliin ”Palautteita

 1. Kiitos upeaäänisestä ja -tunnelmaisesta hääkeikasta! Kruunasitte tärkeän päivämme, olitte oiva piste iimme päällä!

  Tykkää

 2. Iso kiitos upealle hääbändille. Tykättiin itse, mutta myös vieraat kehuivat teitä kovin.
  Roudaamista ei oikeastaan edes huomannut, mikä oli iso plussa. Toiseksi oli ihanaa, kun pystyi keskustelemaan vieraiden kanssa ilman, että tarvitsi huutaa. Ei ollut mikään melubändi. 🙂
  Todella miellyttävä, ei voi kun suositella.

  Tykkää

 3. Täydellinen hääbändi meille, duo-kokoonpanolla sovitte erinomaisesti pieniin juhliimme. Omat toiveet otettiin huomioon, soitto ja laulu oli todella kaunista ja kaikki vieraat olivat ihastuksissaan, kuten mekin! Suosittelemme lämpimästi 🙂

  Tykkää

 4. ISO kiitos huikealle hääbändillemme! 🙂 Fiilis oli aivan katossa! Sekä me että vieraat tykkäsivät teistä todella ja ovat kyselleet peräänne. Suosittelemme lämpimästi, loitte juhliin aivan mahtavan tunnelman 🙂

  Tykkää

 5. Oli mahtavaa kuunnella ja katsoa ammattilaisia työssään. Tämä bändi saa aikaan huikean tunnelman, jonka tahdissa on mukava tanssia tai vain istua ja kuunnella. Suosittelen lämpimästi!

  Tykkää

 6. Todella ammattitaitoinen ja monipuolinen bändi, voi todella suositella! hienoa oli että bändin kanssa oli mahdollista räätälöidä itselle sopiva paketti ja sisällyttää myös omia suosikkibiisejä listalle. Meidän juhlissa vieraat kiittelivät että tanssimusiikkia oli niin vanhemmalle kuin nuoremmalle polvellekin, ja tanssittua tulikin 😀 iso kiitos vielä Onervalle kun olitte tekemässä meidän hääpäivästä ikimuistoisen!

  Tykkää

 7. Aivan huikea hääbändi. Häitten jälkeen vieraat on kysellyt että ”mistä työ noin mahtavan bändin löysitte?” Tunnelma katossa alusta loppuun saakka!

  Tykkää

 8. Kiitos ihanalle Onervalle, kun olitte meidän häissä syyskuussa! Duo oli loistava, monipuolinen ja todella lahjakas :)! Voin erittäin lämpimästi suositella kaikille!

  Tykkää

 9. Tuhannet kiitokset Onervan triolle mahtavasta hääkeikasta Jyväskylässä! Yhteydenpito oli sujuvaa, ohjelmisto monipuolinen ja toiveita toteutettiin – erityiskiitos vieraiden pyynnöstä improvisoidusta letkiksestä! 🙂 Kruunasitte täydellisen päivämme taidokkaalla soitolla ja tunteikkaalla laululla. Suosittelemme lämpimästi! (Hääpari)

  Tykkää

 10. Kiitokset upeasta hääkeikasta Hirvihaaran kartanossa! Musiikki oli aivan ihanaa ja juuri sitä haluttiinkin. Basso, piano ja saksofoni sopivat täydellisesti meidän tilaisuuteen. Olitte erittäin omatoimisia. Emme ehtineet sulhaseni kanssa teille edes juttelemaan illan aikana, mutta kaikki sujui juuri niin kuin piti. Nettisivunne ovat erittäin hyvät, koska jo niiden perusteella tiesimme mitä saamme. Suosittelen teitä lämpimästi!

  Tykkää

 11. Hei! Kiitos vielä teille kaikille aivan mahtavasta esiintymisestä. Me ja vieraamme nautimme luomastanne tunnelmasta. Aivan varmasti voimme suositella teitä kenelle tahansa bändiä tarvitsevalle.

  Tykkää

 12. Thank for a beautiful evening of charming and varied music. You added a very special touch of class to the wedding celebration of Sarah Gaynor-Järvenpää & Timo Järvenpää.

  Thank you sincerely Colum Gaynor Elina Gaynor Sulami Järvenpää & Erkki Järvenpää

  Tykkää

 13. Lämpimät kiitokset teille upeasti hoidetusta keikasta. Saitte valtavasti kehuja myös vierailtamme. Olette upeita muusikoita ja hoiditte illan todellisella ammattitaidolla. Suosittelemme teitä mielellämme! Toivottavast 50+50 -juhlia viettäneet Pirjo ja Markku

  Tykkää

 14. Te ette olleet todellakaan mikään tavallinen tanssibändi. Kaikki biisit oli ihan mahtavaa musaa jo kuunnella vaikkei olisi tanssinutkaan ja välillä vaan uppoutui kuuntelemaan. Ootte niin hienosti sovittaneet kaiken tarkkaan ja upeita muusikoita teillä bändi täynnä.

  Tykkää

 15. K I I T O S teille, kun loitte juhliimme upean tunnelman ihanalla musiikillanne. Ylititte odotuksemme, jotka jo valmiiksi olivat korkealla. Myös juhlavierailta on sadellut teille runsaasti kehuja.

  Tykkää

 16. Suurkiitos eilisestä, veditte mahtavan shown ja kaikki vieraat kiittelivät! Kruunasitte meidän juhlan!

  Tykkää

 17. Me ryhdyimme hankkimaan häihimme bändiä aivan liian myöhään, mutta onneksi Onervalla oli se ilta vapaana. Saimme juuri toivomamme, monipuolisen ja hienon setin vaikka varautumisaikaa ei ollut paljon. Juhlatila oli aika pieni, mutta onervalaiset sopeuttivat esiintymisensä siihen. Häävieraat ylistivät bändiä ja erityisesti ylistivät vieraista ne, jotka itsekin ovat muusikkoja. Hääbändin toiminta oli kaikin puolin täydellisen tyylikästä, Jos pitäisi järjestää häät uudestaan, bändiä ei tarvitsisi miettiä kahta kertaa. Suosittelemme varauksetta niille, jotka toivovat juhliinsa eleganttia ja ammattitaitoista musisointia ja hienosti käyttäytyviä soittajia.

  Tykkää

 18. Suuret kiitokset vielä ihanasta esiintymisestänne 🙂 Ihanaa kesää ja menestyksekkäitä keikkoja!

  Tykkää

 19. Soititte ihan mielettömän upeasti ja kaikki vieraat kehuivat soittoanne myös. Kiitos että tulitte soittamaan, olitte tärkeä osa meidän täydellistä päivää! Mikäli juhlia myöhemmin järjestellään mihin musiikkia tarvitaan niin varmasti ollaan yhteydessä, lisäksi kaverit sanoivat, että kun joskus menevät naimisiin haluavat he teidät sinne soittamaan. Kiitos vielä tuhannesti!

  Tykkää

 20. Kiitos vielä ikimuistoisista juhlista, olitte upeita ja kaikki vieraat ovat hehkuttaneet teidän mahtavaa meininkiä ja ammattitaitoa vielä viikkoja juhlien jälkeen. 

  Tykkää

 21. Onerva oli tyylikäs ja taidokas bändi jazzahtavalla otteella luomaan tunnelmaa ja tanssittamaan, ja eroaa muista näkemistämme tyylikkyydellä ja persoonallisuudella (versiot ja soittimet). Yhtyeen tiedot ja musaotteet vastasivat hyvin todellisuutta. Kuulosti kyllä vielä paremmalta livenä (niin kuin hyvien bändien kanssa). Etsimme bändiä, jolta taipuu myös bossa ja jazz, ja Onervalla oli kattava valikoima biisejä laidasta laitaan. Kiitos vielä teille ihanan illan täydentämisestä. Kuten varmaan jo sanoin, niin saimme teistä paljon hyvää palautetta!

  Tykkää

 22. Onerva soitti häissämme aluksi taustamusiikkia ja myöhemmin illalla jazz-henkisiä covereita. Onervan tulkinnat olivat uniikkeja, tyylikkäitä ja kauniita. Yhteistyö Onervan kanssa sujui hyvin ennen juhlaa ja juhlassa. Bändin jäsenet olivat erittäin ammattitaitoisia ja myös erittäin mukavia! Ei voi muuta kuin suositella!

  Tykkää

Jätä palaute:

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s